DoubleClick Dynamic Creative Certifications Exam Question and Answers

Google Adwords, Analytics Certifications

Get your DoubleClick Dynamic Creative Certifications in first attempt. Get all Question and Answers of DoubleClick Dynamic Creative exam. Read Now


1) A Dynamic Creative in the Studio Web UI has two workflows called 'Dynamic Content" and "Creative to preview your ads.

a) True
b) False

Answer : a)

2) Which line of code shows the proper syntax for accessing the profile for the field "Headline" in your Dynamic Creative? 

a) enabler.Profile[aHeadline
b) dynamicContent.Profile[0]-Headline
c) dynamicContent.getValueAsHtml('Headline", 'Default text");
d) dynamicContent.Profile.Headline 

Answer : b)

3) Use drag-and-drop to Indicate the order in which the following must occur in your creative code.

a) Initialize the Enabler.
b) Paste in the code from Step 4"Generate Code
c) Write code that "connects"the dynamic data with elements in your creative. 

Answer : a,b,c

4) If you add or remove dynamic fields from a published profile, you must update the code in your HTML5 files.

a) True
b) False 

Answer : a)

5) What three data types are available in the profile field values for a Basic Dynamic creative? 

a) Text, Url, and Image
b) Text, Number, and Image
c) Text, Whole Number, and Image
d) Float, String, and Binary

Answer : c)

6) When you preview a Dynamic Creative in theCreatives"Web UI workflow, the ad will display the default values from which source? 

a) The profile values in a XML file.
b) The published profile.
c) The draft profile.
d) The generated code pasted into the HTMLS files.

Answer : d)

7) To make changes to a published profile, which do you create first? 

a) Draft
b) New profile
c) New campaign
d) New creative

Answer : a)

8) The first time you create a Dynamic Creative for an advertiser, what must you do first?

a) Enable the advertiser for dynamic content.
b) Create a new profile.
c) Generate the JavaScript setup code for the advertiser.
d) Upload an HTML file containing the Dynamic Content component/class.

Answer : a)

9) A reporting dimension_______

a) replaces standard Rich Media metrics.
b) is an additional profile field that can only be used for reporting purposes.
c) is required before you can publish a profile.
d) is a dynamic field that you have selected to provide additional reporting granularity. 

Answer : d)

10) By default, you receive reporting on performance for the first three fields in your profile. 

a) True
b) False

Answer : b)


11) After you publish a Dynamic profile for the first time, you should return to the "Creative" Web UI workflow to publish your creative to QA.

a) True
b) False

Answer : a)